Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Dokumentit

 

Sähköinen mainos tai muu asiakirja?

 

Yrityksen Kotisivut voi luoda tai muokata yrityksesi asiakirjoja / Dokumentteja - seuraaviin formaatteihin: ( Dokumenteista voit myös teettää painotuotteita ).

 

- Html

HTML:lla voidaan myös merkitä tekstin rakenne eli esimerkiksi mikä osa tekstistä on otsikkoa ja mikä leipätekstiä. Merkintä tehdään tekstin sekaan kirjoitettavilla elementeillä ja elementeissä olevilla määritteillä.

 

- Word

Microsoft Word on Microsoftin kehittämä maailmanlaajuisessa käytössä oleva tekstinkäsittelyohjelma

 

- Excel

Microsoft Excel on taulukkolaskentaohjelma, joka on osa Microsoft Officea.

 

- OpenOffice.org

on avoimeen lähdekoodiin perustuva toimisto-ohjelmisto, joka sisältää tekstinkäsittelyohjelman (Writer), taulukkolaskentaohjelman (Calc), esitysgrafiikkaohjelman (Impress), tietokantaohjelman (Base), vektorigrafiikan tuottamiseen tarkoitetun piirto-ohjelman (Draw) sekä matemaattisten kaavojen kirjoittamiseen tarkoitetun ohjelman (Math). OpenOffice.org on käännetty yli 40 kielelle, myös suomeksi.

 

- PDF

PDF (lyhenne sanoista Portable Document Format) on Adoben kehittämä PostScript-kieleen pohjautuva käyttöjärjestelmäriippumaton, siirrettävä tiedostomuoto. Sitä käytetään pääasiallisesti sähköiseen julkaisemiseen, tulostamiseen ja painamiseen. PDF-tiedosto on tulostimen ja näytön tarkkuudesta riippumaton. PDF:n versio 1.7 on hyväksytty ISO 32000 -standardi.

 

- JPEG

JPEG (lyhenne sanoista Joint Photographic Experts Group) on häviöllistä pakkausta käyttävä bittikarttagrafiikan tallennusformaatti. Sille on laaja tuki eri selaimissa, joten sitä käytetään laajalti verkkosivuilla. JPEG-formaattiin tallennettaessa kuvasta poistetaan informaatiota erilaisten algoritmien avulla siten, että kuva näyttää ihmissilmän tarkastelemana mahdollisimman samanlaiselta kuin alkuperäinen kuvatiedosto.

 

Lähde: Wikipedia

 

* Veloitus 35 € / tunti

   - Minimiveloitus 25 € / kerta

 

esitte_malli.png

 

Esim. Rakennuttajan: myyntiesitteitä

 

esite.png